Liga 1

Pantelis Kapetanos o vede pe CFR favorită, în faţa Stelei, la titlu: "Am venit să cîştig trofee!"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 16 februarie 2011

Atacantul grec face eforturi mari să revină la sută la sută din capacitate, însă Minteuan nu se va putea baza pe el în startul returului





- Pantelis, ai apucat să te acomodezi la Cluj? Cum te simţi la CFR?


- Chiar foarte bine. La revenirea din Antalya, în cele 2-3 zile am rămas plăcut surprins de organizarea pe care am găsit-o la CFR. Condiţiile sînt excelente.



- Crezi că va plînge Steaua după tine, după ce vei începe să marchezi pentru CFR?

- Nu mă interesează. Acum sînt la CFR şi mă concentrez să dau totul pentru noua mea echipă. Vreau să dau maximum din ce pot pentru a cîştiga titlul cu CFR Cluj. De asta am venit la Cluj, să mă lupt la campionat, să joc în cupele europene.



- Ai fost accidentat mai mult timp şi toată lumea se întreabă cînd vei fi apt pentru noua ta echipă?

- Recunosc, nu sînt la potenţial de sută la sută, dar mă pregătesc în fiecare zi. Spre exemplu, cînd am plecat la Steaua nu jucasem aproape deloc în anul acela şi am demonstrat ce pot. Nu am nici un fel de presiune în acest sens, vreau doar să fiu apt fizic şi totul va fi în regulă. Nu ştiu dacă voi juca cu Brăneştiul sau cu Timişoara. Acum vreau să mă pregătesc la maximum cu echipa 2-3 zile. Dacă antrenorul consideră că pot face faţă, sînt disponibil.





"Avem şanse mari la titlu"





- Ce şanse mai are CFR-ul în retur? Sînteţi la 12 puncte în spatele liderului Oţelul...

- Nu mă gîndesc astfel. Avem multe meciuri în retur în care putem reveni. Cred că avem şanse mari să ne batem la titlu. Sînt foarte convins că avem un cuvînt de spus şi anul acesta.



- Ai fi vrut să faci cuplu în atacul clujenilor cu Traore?

- Nu ştiu. Traore a plecat deja, el este un foarte bun şi promiţător jucător. Acum trebuie să ne gîndim pentru viitor fiindcă echipa are mulţi jucători de valoare. Toţi trebuie să dăm totul pentru echipă.



- Aştepţi confruntarea cu Steaua, va fi o provocare pentru tine?

- Cu Steaua vom juca ultimul meci. Dacă vom fi pe primul loc noi, atunci, nu prea mai are importanţă acel meci. Dacă am vreun mesaj pentru Becali? Pentru mine perioada petrecută la Steaua a fost una foarte bună, am mulţi prieteni acolo, dar e un capitol închis. Acum sînt la CFR! Am avut multe oferte, dar am ales Clujul pentru că vreau să cîştig trofee.



- Erai foarte aproape să semnezi în Cipru, cu Anorthosis. Ce s-a întîmplat?

- Nu este adevărat. Sînt doar invenţii de prin ziare şi de la televizor. N-a fost vorba să semnez cu ei.



- Te mai gîndeşti la episodul din partida cu Napoli cînd ai fost eliminat la 3-0 pentru Steaua?

- (Rîde). Ce Napoli? Ce meci? Ştiu că am dat gol şi la 3-0 mi-a dat arbitrul "roşu". Nu ştiu de ce.





"Nu mă mai gîndesc la Steaua! Acolo n-am luat niciodată campionatul, poate voi reuşi cu CFR"

Pantelis Kapetanos





170.000 de euro e salariul anual al lui Kapetanos la CFR



80 de zile au trecut de la ultimul meci al lui Kapetanos, întîlnirea Steaua - CFR (2-2) din etapa a 17-a a Ligii 1



27 de goluri a marcat Kapetanos în Liga 1 în două sezoane şi jumătate





Nu joacă la Brăneşti

Nerefăcut complet după intervenţia chirurgicală la genunchi, Kapetanos nu va juca, mai mult ca sigur, la Brăneşti. Tehnicianul feroviarilor, Alin Minteuan, îl aşteaptă pe atacantul grec să intre în pregătirea normală a echipei abia săptămîna viitoare. "Pe Kapetanos îl aştept să se alăture echipei într-o săptămînă. Acum urmează un program special de refacere. E un jucător care a confirmat în România, a dat multe goluri pentru Steaua şi sper să dea şi mai multe pentru noi", a spus Minteuan.





Bastos, vîrf împins

Cum Kapetanos nu va fi refăcut pînă la finalul săptămînii viitoare, iar Bud este suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, Alin Minteuan intenţionează să înceapă cu Rafael Bastos vîrf împins la Brăneşti. Brazilianul a fost folosit pe această poziţie la antrenamentul de ieri al feroviarilor în echipa titularilor. Alţi atacanţi de careu disponibili pentru meciul cu Victoria Brăneşti ar fi Paul Batin şi Sergiu Buş.





Panin în locul lui Edimar

Alin Minteuan caută intens formula ideală pentru primul meci oficial din 2011, cu Victoria Brăneşti. Tehnicianul campioanei este tentat să-l titularizeze pe postul de fundaş stînga pe veteranul Cristi Panin, brazilianul Edimar nereuşind să convingă în Antalya. De asemenea, în linia mediană ar putea apărea şi Emil Dică, unul dintre marcatorii din amicale.





Se vînd abonamente

Începînd de ieri, conducerea CFR-ului a scos la vînzare abonamentele de intrare la meciurile din returul Ligii 1, de pe teren propriu, ale feroviarilor. Preţul unui abonament variază între 50 şi 100 de lei la peluze, respectiv 125 şi 350 de lei la tribune. Casele de bilete de la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" vor fi deschise de luni pînă vineri, între orele 10:00 şi 16:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.