Liga 1

Amical cu scîntei pentru Vaslui. Trei cartonaşe roşii în meciul pierdut cu ŢSKA Sofia!

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Partida cu bulgarii de la ŢSKA Sofia a fost plină de peripeţii, cu 16 cartonaşe, din care trei roşii. Golul doi al sofioţilor a fost marcat în urma unei lovituri de la 11 m, repetată de trei ori.

FC Vaslui a terminat stagiul de pregătire din Antalya cu un amical împotriva celor de la ŢSKA Sofia. Meciul cu formaţia bulgară a fost plin de evenimente, în prim plan ieşind arbitrul partidei, care a acordat nu mai puţin de 16 cartonaşe, din care trei au fost roşii. De la Vaslui, Kuciak şi Yero Bello au fost eliminaţi pentru proteste.

Dacă prima repriză a fost una echilibrată, în limitele fair play-ului, cu ocazii de o parte şi alta, însă fără modificări pe tabeă, în partea a doua, lucrurile au fost scăpate de sub control de central.

Pănă la deschiderea scorului, de către Nelson (’61), nimic nu avea să anunţe ceea ce s-a petrecut în ultima parte a întîlnirii. Situaţia tensionată a explodat în minutul 74, cînd arbitrul a arătat penalty, pentru un fault la Nelson.

Mai întîi, Kuciak apără lovitura de la 11 metri, însă arbitrul arată repetarea acesteia, spre disperarea galben-verzilor, care ripostează, iar Yero Bello vede cartonaşul roşu. Nici a doua oară, slovacul nu este învins, iar acelaşi arbitru, nemulţumit că nu s-a înscris, îi pune pe bulgari să mai execute încă o dată penalty-ul. Kuciak ripostează verbal şi este eliminat. Din păcate, tînărul Cerniauskas se vede bătut şi scorul devine 2-0 pentru ŢSKA Sofia.

Vasluienii reduc din diferenţă prin Temwanjera, care îl execută magistral pe portarul bulgar dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

“Suntem mulţumiţi de ce a arătat echipa astăzi şi cred că sîntem pregătiţi să începem returul. Am avut o primă repriză destul de bună, în care puteam să şi marcăm. A venit însă partea a doua în care arbitrii ruşi au ţinut cu tot dinadinsul să pierdem acest meci.

Ai noştri au luat cartonaşe roşii cîte n-au luat în tot turul de campionat, iar Kuciak a apărat de 2 ori un penalty al bulgarilor, iar arbitrul rus a hotărît să se mai execute încă o dată. Abia a treia oară au reuşit şi ei să înscrie! Golul nostru a fost de toată frumuseţea! Ne întoarcem acasă şi sperăm să  începem cu dreptul returul", a declarat Cătălin Popa, directorul sportiv al FC Vaslui.

FC Vaslui a început partida cu Kuciak-Milanov, Papp, Farkas, Bîlace-L.Sînmîrtean, Genchev, R.Costin, Gheorghiu-Adailton, Yero Bello. În partea a doua au mai evoluat Cerniauskas, P.Jovanovic, Pouga, Temwanjera, Campano, Milisavljevic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.