Liga 1

Craiova nu-şi face probleme cu neprogramarea: "Am plătit dar nu am depus actele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 15 februarie 2011

Finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit la DigiSport Special că nu-şi face probleme că echipa sa nu va fi programată în prima etapă din această primăvară. Patronul juveţilor a spus că a plătit deja datoriile clubului, dar nu a apucat să depuncă actele la Ligă.

"Le-am plătit de săptămîna trecută, dar nu am dus încă hîrtiile la Liga Profesionistă de Fotbal. O să le ducem atunci cînd vom legitima şi noii jucători. Nu avem de ce să ne facem probleme în acest caz, singura noastră grijă e situaţia lui Găman şi Bărboianu", a spus Adrian Mititelu la DigiSport.

Conform Mediafax, Univeristatea Craiova are datorii de aproximativ 200.000 de euro către câţiva jucători şi către clubul Gloria Bistriţa. Finanţatorul Universităţii susţine însă că datoria către formaţia lui jean Pădureanu nu trebuie plătită, pentru că acest caz este încă discutat de Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF.

Cluburile Pandurii, Universitatea Craiova, Rapid şi Unirea Urziceni au interdicţie pentru a efectua transferuri şi nu vor fi programate în etapa a XIX-a a Ligii I până nu îşi achită datoriile pe care le au faţă de fotbalişti şi alte grupări

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.