Liga 1

Becali: "Eram dispus să îi dau 2,4 milioane lui Marica, dar nu-l lasă Stuttgartul să plece liber de contract"

Ciprian Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, confirmă că în proporţie de 90 la sută Valentin Iliev va fi jucătorul Stelei. Finanţatorul din Ghencea mărturiseşte la "Contraatac" că a fost la un pas să-l ia pe Ciprian Marica la Steaua.

 

"Cred că ne-am înţeles cu Iliev, 90 la sută e făcut transferul. L-am vrut eu pe Iliev, îmi place, nu a fost nimeni împotrivă, am vorbit şi cu Meme, mi-a zis că nu avem nevoie de jucător pentru postul ăla, dar e un fotbalist bun. Eu nu am vorbit direct cu Iliev, ci prin intermediari, prin Trică.



Am vorbit cu Marica la telefon, l-am sunat, i-am zis că îi dau 200.000 de euro pe lună dacă va fi liber de contract. Mi-a zis că nu-l lasă ăia liber. În opinia mea e cel mai bun jucător român, i-aş da 2,4 milioane de euro lui Marica. I-aş da 1 milion de euro dacă am lua campionatul, dar Stuttgartul nu-l lasă liber de contract. Au primit 20 de faxuri de la cluburi din străinătate, cînd au văzut nemţii au zis că ei nu sînt mai fraieri să-l lase să plece. El e dinamovist, dar e fan Gigi Becali. Dacă-l aduceam pe Marica, mai luam un mijlocaş.

Eu nu i-am zis lu' finu Borcea că l-aş vrea pe Marica, pentru că mi-ar fi zis să nu mă bag", a spus Becali la "Contraatac", de la GSP TV.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.