Stranieri

Fiorentina a pierdut cu 1-2 restanţa cu Inter» Mutu n-a fost de ajuns

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cînd pe "tricolor" l-au lăsat puterile, nici Fiorentina n-a mai avut suflu ca să egaleze a doua oară


Restanţa cu Inter a început cum nu se putea mai rău pentru violeţi: autogol Camporese, 0-1 (6). Pierdut o vreme printre fundaşii nerazzurri, "Briliantul" s-a văzut prima oară la o "directă" de la 24 de metri, obţinută tot de el. Dacă şutul, jos la colţ, nu i-a creat prea mari emoţii portarului Julio Cesar, măcar a dat deşteptarea la Fiorentina.

Ajutaţi şi de jocul pasiv al Interului, în nota evoluţiei de la 0-1 cu Juve, amfitrionii au accelerat, iar Mutu l-a avut pe 1-1 în picior în minutul 16. Liber, la 8-9 metri lateral, el a reluat însă "alături". Nu i-a ieşit lui, a egalat Pasqual, dintr-o centrare a cărei traiectorie l-a păcălit pe Julio Cesar: 1-1. Montolivo putea face 2-1, dar l-a blocat colegul Gilardino, în timp ce "tricolorul" l-a pus din nou la încercare pe goalkeeperul interist. Fără succes.

Amfitrionii şi-au reluat eforturile după pauză. Numai că n-au mai fost la fel de convingători. Mutu a obosit şi el cu timpul şi Inter a profitat din nou: Pazzini, 1-2 (62). Golul ex-florentinului a avut efectul unui tranchilizant pentru gazde, ceea ce i-a permis campioanei en titre să-şi conserve avantajul. Fără nici un fel de emoţii.


"N-am nici o legătură"
Apărut în interceptările SRI din dosarul interlopului constănţean Nuredin Beinur, arestat pentru şantaj şi evaziune fiscală, Mutu s-a apărat ieri. "N-am absolut nici o legătură cu ancheta în derulare. Eu doar am vorbit la telefon cu o persoană pe care-o cunosc de multă vreme", a declarat "Briliantul" cotidianului La Repubblica.

Alibec n-a prins nici banca
Inclus în premieră în lotul Interului, Denis Alibec n-a fost trecut pînă la urmă pe foaia de joc şi a văzut meciul din tribună. Chivu a absentat de asemenea, el ispăşind o suspendare de patru etape dictată împotriva sa de Liga italiană, după pumnul în figură aplicat lui Marco Rossi în meciul cu Bari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.