Auto

Nick Heidfeld îl va înlocui pe Robert Kubica la Lotus Renault: "Sînt foarte motivat"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 17 februarie 2011

Echipa Lotus Renault a anunţat că l-a angajat pe pilotul german Nick Heidfeld pentru a-l înlocui pe polonezul Robert Kubica, rănit grav într-un accident suferit în Italia şi indisponibil mai multe luni, informează Mediafax.



"Echipa a avut două săptămâni dificile şi a trebuit să reacţionăm foarte rapid. I-am dat o şansă lui Nick la Jerez (n.r. - la testele dinaintea începerii sezonului de Formula 1), săptămîna trecută, şi ne-a impresionat. Este rapid, experimentat, foarte bun din punct de vedere tehnic, în ceea ce priveşte feedback-ul şi înţelegerea maşinii", a declarat directorul Lotus Renault, Eric Boullier.



Pilotul în vîrstă de 33 de ani a afirmat, într-un comunicat, că ar fi preferat să revină în Formula 1 în alte circumstanţe. "Însă sînt mîndru că am obţinut această şansă. Totul s-a petrecut rapid. Am fost impresionat de ceea ce am văzut pînă acum în privinţa bazei de la Enstone şi a implicării membrilor echipei. Am apreciat testele de săptămîna trecută, de la Jerez, şi m-am obişnuit cu echipa. Maşina mi-a lăsat o impresie bună. Sînt foarte motivat şi nerăbdător să înceapă sezonul", a adăugat el.



Heidfeld a realizat sîmbătă, cu monopostul Lotus Renault, cel mai bun timp al zilei a treia de teste de la Jerez. El va participa la noi teste, vineri, la Barcelona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.