Liga 1

Tănase a dansat în club cu mîna în ghips

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul Stelei a profitat din plin de timpul liber primit din partea lui Lăcătuş şi în seara de miercuri spre joi a mers în clubul Princess, deşi încă n-a renunţat la atela ghipsată


Cristi Tănase n-a ascultat sfatul lui Marius Lăcătuş de a nu merge în cluburi în zilele libere pe care jucătorii le-au primit după întoarcerea din al doilea cantonament. "Dodel" a ales să-şi petreacă seara de miercuri spre joi în clubul Princess din Regie.

Decarul Stelei a mers în respectivul club în ciuda faptului că încă n-a renunţat la atela ghipsată pe care o poartă la mîna stîngă după ce şi-a fracturat osul din prelungirea degetului mic în primul amical din al doilea stagiu din Antalya.

Tănase nu numai că s-a simţit în largul său în ciuda braţului imobilizat, dar a consumat alcool şi a stat dincolo de miezul nopţii. Mai mult, el s-a aflat într-o bună dispoziţie de invidiat, strigînd la un moment dat în gura mare: "Sînt în vînă maximă, sînt pregătit să joc, abia aştept să înceapă campionatul".

Şi înainte de a pleca în cantonamentul de iarnă, Tănase a fost surprins de paparazzi într-un club, alături de fosta sa iubită, Iulia Tăbăcaru. Jucătorii Stelei au primit liber din partea lui Lăcătuş pînă astăzi de dimineaţă, cînd e programat primul antrenament de la revenirea în ţară.


Luni renunţă la ghips
Tănase va scăpa de atela ghipsată în prima zi a săptămînii viitoare. Cum el nu a pierdut nici un antrenament în ultimele două săptămîni de cantonament şi cum va avea la dispoziţie aproape o săptămînă de şedinţe de pregătire alături de colegi pînă la meciul de la Craiova, sînt şanse mari ca el să fie apt de joc pentrru debutul Stelei în 2011. Universitatea - Steaua se joacă duminică, 27 februarie, de la 20:30, pe DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.