Campionate

O echipă de liga a cincea înfruntă Man. United » Drăcuşorii îşi fac vise!

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 19 februarie 2011

Crawley Town vizitează "Old Trafford" cu ambiţia de a trece de liderul din Premier League, calificîndu-se în "sferturile" Cupei


"Old Trafford" pune azi în scenă bătălia "Diavolilor Roşii". Manchester United versus Crawley Town, echipe cu aceeaşi poreclă, dar separate de o prăpastie de patru divizii. Pe afişul celei mai vechi competiţii fotbalistice din lume apar amatorii din West Sussex, care îşi fac iluzii în "Teatrul Viselor" că vor încurca liderul din Premiership, făcînd pasul istoric spre "sferturile" Cupei Angliei.

Antrenată tot de un scoţian, Steve Evans, acuzat recent pentru evaziune fiscală, Crawley se poate lăuda şi cu un Torres. Sergio (27 de ani) e argentinian, mijlocaş, şi a venit lefter în Anglia, fiind găzduit de familia unui suporter! El şi colegii lui au făcut joi turul stadionului şi visează să nu rămînă cu această amintire. Mai ales că Torres a dat 1.000 de euro ca să-şi aducă tatăl la meci.

Luptător în trupele speciale
Vedetele lui Ferguson vor avea în faţă un obstacol redutabil. În poarta amatorilor stă un fost angajat în marină. Michel Kuipers (36 de ani) a fost în trupele speciale olandeze şi s-a pregătit 4 ani în condiţii extreme: "Nu mă mai sperie nimic. M-am antrenat în Arctica, în deşert şi în junglă!".


Joacă pe 180 de euro!

Crawley are şi primă de victorie pe "Old Trafford". Dacă echipa din liga a cincea va reuşi să dea lovitura împotriva liderului din Premier League fiecare jucător va încasa 180 de euro! În plus, graţie campaniei tabloidului The Sun, sponsorul competiţiei îi va susţine cu o donaţie de 12.000 de euro. La care se adaugă 238 de euro pentru fiecare minut în care Crawley rezistă fără gol. În caz de remiză sau victorie, jucătorii lui Steve Evans vor împărţi suplimentar încă 21.440 de euro.


Echipă MANCHESTER UTD      CRAWLEY TOWN FC
Divizie Premiership      Blue Square Premier League
Poreclă Diavolii Roşii      Diavolii Roşii
Sponsor Aon      The Sun
Vedetă Wayne Rooney      Sergio Torres
Salariu brut anual 15,5 milioane de euro     38.400 de euro
Capacitate stadion 75.957      4.996
Mascotă Fred Diavolul Roşu     Reggie Diavolul Roşu


"Ar fi o surpriză de proporţii incredibile s-o batem pe Manchester, al cărei fan şi sînt. În viaţă se mai întîmplă însă şi miracole"
Sergio Torres, mijlocaş Crawley

"Mergem la victorie şi o vom trata pe Manchester ca pe orice formaţie din Conference. Orice surpriză este posibilă"
Pablo Mills, căpitan Crawley


35 la 1 este cota la pariuri acordată pentru calificarea lui Crawley în "sferturile" Cupei Angliei

9.000 de fani ai lui Crawley vor fi astăzi pe "Old Trafford", biletele epuizîndu-se în doar 4 ore

11 meciuri este seria fără eşec a echipei de liga a cincea, ce n-a mai pierdut din octombrie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.