Liga 1

FOTO EXCLUSIV // Gerlem n-a fost iertat de Hizo şi se antrenează singur printre nămeţi!

Gerlem

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday, 21 February 2011

Brazilianul Gerlem nu reuşeşte să-l înduplece pe Viorel Hizo să-l ierte, mijlocaşul de 26 de ani pregătindu-se separat în această după-amiază, la cîteva ore după ce colegii de la prima echipă terminaseră antrenamentul.

Sub îndrumarea lui Ciprian Danciu şi alături de puştiul Marius Ştefoi (21 de ani), în urmă cu pregătirea, Gerlem a respectat programul impus de antrenorul secund, pus la dispoziţie de club.

Sud-americanul a încercat să mai scape de plictiseală jucîndu-se cu zăpada strînsă la marginea terenului de antrenament.

La începutul lunii, Gerlem a fost exclus din lot pe termen nelimitat după ce l-a înjurat pe antrenorul Viorel Hizo. Între timp, el a fost şi în probe la Metallurg Doneţk, însă nu a fost oprit în lot de ucraineni.

Săptămîna trecută, fotbalistul şi-a cerut iertare public, însă Hizo nu i le-a acceptat încă: "Vreau să cer o mie de scuze domnului antrenor pentru că aşa ceva nu se face. Din toate problemele pe care le-am avut, asta a fost cea mai urîtă şi vreau să-mi cer scuze",

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.