Stranieri

Marica se întîlneşte cu antrenorul Labbadia! Colegii vor să revină în lot

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 February 2011

UPDATE // În urma întîlnirii dintre preşedintele lui Stuttgart şi Marica, luni seară, nu s-a ajuns la o concluzie clară. Ultima noutate în acest caz vine însă din altă parte, mai exact de la FIFPRO, sindicatul jucătorilor profesionişti, care l-a contactat pe român pentru a cere lămuriri legate de caz. Cei de la FRF încearcă şi ei, prin Ionuţ Lupescu, să intre într-o corespondenţă cu şvabii, în speranţa reprimirii lui Ciprian la echipă.

UPDATE // Marica se antrenează tot singur în aşteptarea unei decizii a conducerii. Prin aceeaşi situaţie a trecut şi Mutu luna trecută, iar în cazul său după ce şi-a cerut scuze a fost reprimit la echipă.

După meciul pierdut în faţa lui Bayer Leverkusen (4-2), jucătorii lui VFB Stuttgart au cerut conducerii clubului să-l readucă pe Ciprian Marica la echipă: "Trebuie să marcăm goluri ca să ne salvăm de la retrogradare. Am fost aproape de un rezultat bun cu Bayer, dar n-am avut forţa să întoarcem scorul, degeaba am egalat de două ori".

Cu Leverkusen, şvabii n-au avut nici un atacant pe banca de rezerve, schimbîndu-l, la 2-2, pe Harnik, cel ce marcase primul gol al lui Stuttgart, cu fundaşul Niedermeier! Asta, în condiţiile în care Progrebnyak a fost accidentat, probleme la coaste, iar Marica, suspendat.

Preşedintele lui VfB, Erwin Staudt, a programat o întîlnire în această seară între Marica şi antrenorul Bruno Labbadia, fiind şanse ca atacantul de 25 de ani să revină printre coechipieri.

Cu cîteva săptămîni în urmă, Marica s-a declarat dezamăgit, în Gazetă, că antrenorul nu-l foloseşte pe postul unde el poate da randamentul cel mai bun, adică "vîrf" împins, şi totodată a sugerat că ar putea părăsi Stuttgartul în vară, motiv pentru care a fost exclus din lotul echipei germane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.