Liga 1

Piţurcă: "Uşor, uşor, Craiova se dezintegrează"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 22 februarie 2011

Fostul tehnician al Stelei şi al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a prefaţat duelul dintre cele două formaţii din etapa a 19-a, declarînd că se aşteaptă la un meci anost, cel puţin din partea echipei din Bănie. Rămasă fără 9 jucători faţă de lotul din tur, Universitatea începe sezonul de primăvară pe teren propriu, împotriva Stelei, duminică, de la ora 20:30.

Victor Piţurcă a continuat atacul la adresa finanţatorului alb-albaştrilor, Adrian Mititelu, despre care spune că încearcă să-i păcălească pe suporteri şi fotbalişti cu promisiuni care nu-şi au rostul. Fostul tehnician al echipei din Bănie a continuat, spunînd că nu va mai dura mult pînă cînd echipa se va desfiinţa.

"Nu cred că duelul dintre Craiova şi Steaua va fi unul prea interesant. Tot ceea ce s-a întâmplat la Craiova în ultimul timp îmi dă senzaţia că va fi vorbă multă înainte de meci. Deja s-a început. Nu văd Craiova să facă ceva. Uşor, uşor se dezintegrează, iar în timp se poate desfiinţa. E prea multă vorbă şi praf aruncat în ochii lumii", a spus Victor Piţurcă.

Meciul Universitatea Craiova - Steaua se va disputa duminică, de la ora 20:30 şi va fi transmis de DigiSport. Meciul va fi liveTEXT pe gsp.ro. Partida a fost în pericol să nu se mai dispute din cauza datoriilor Universităţii Craiova, dar Adrian Mititelu a dezvăluit că a achitat toate aceste datorii.

În tur, Steaua s-a impus cu 2-1, după ce Craiova a deschis scorul. Meciul a fost unul extrem de tensionat, oficialii juveţilor acuzînd dur arbitrajul lui Marius Avram.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.