Campionate

Pato are pile la viitorul şef!» Barbara Berlusconi a făcut o pasiune pentru brazilian

+4 Foto
Barbara Berlusconi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 februarie 2011

"Corriere della Sera" susţine că între fata patronului milanez şi atacantul liderului din Serie A ar exista mai mult decît o prietenie, dovadă şi bucuria blondei la golul victorios cu Chievo.


Pato nu mai este chiar atît de singur la Milan. Rămas fără anturajul lui Ronaldinho, ieşit din graţiile antrenorului Allegri, din cauza randamentului inconstant şi a infinitelor leziuni musculare, şi detestat de golgeterul Ibrahimovici, care a impus scoaterea lui din echipă, brazilianul şi-a găsit un sprijin de 5 stele. "Răţoiul" a devenit preferatul Barbarei Berlusconi, nimeni alta decît viitoarea şefă a clubului!

Cotidianul "Corriere della Sera" dezvăluie că fata patronului "rossonerilor" s-a bucurat ca un fan înfocat în loja arenei "Bentegodi" după golul de 2-1 reuşit de Pato în partida cu Chievo. Şi reacţia atacantului a fost una pe măsură: şi-a scos nervos tricoul, arătîndu-şi muşchii, un mesaj nu numai pentru Allegri.

Foarte tînăr şi divorţat
"Între cei doi, care vin după proaspete divorţuri, ar exista o amiciţie, chiar deja o simpatie reciprocă. El e un băiat drăguţ, talentat, poate indolent. Are un trecut marcat de sărăcie şi de o mică dramă (la 10 ani era să-i fie amputat braţul din cauza unei tumori). Are 21 de ani şi pînă acum a trăit experienţe pe care o persoană normală le-ar avea într-o viaţă întreagă. E singur de la 11 ani, s-a însurat la 20 cu un star de televiziune, cunoscut şi curtat pe net. A rezistat doar 7 luni mariajul cu Sthefany, cea căreia îi trimitea inimi spre tribună ca dedicaţie după fiecare gol", l-a descris ziarul din Roma.

Singură şi disponibilă
"Ea are ochi mari albaştri, cel mai rostit nume din Italia şi o diplomă luată cu excelent în filosofie. 26 de ani, doi copii (Alessandro şi Eduardo) şi o poveste de iubire sfîrşită după zece ani. Din toamnă a intrat în organigrama clubului. A pătruns în vîrful picioarelor, cu multă umilinţă, a cunoscut fiecare angajat, iar acum are fostul birou al lui Leonardo şi nu ratează nici un joc al rossonerilor. Duminică, Barbara a fost singură la Verona, în ziua în care aniversa 25 de ani de cînd tatăl şi premierul italian prelua Milanul. Camerele TV au surprins-o strălucind şi radiind la golul lui Pato", scrie "Corriere della Sera".

S-au cunoscut în decembrie
Zvonurile au fost confirmate şi de vestiarul milanez. De la sfîrşitul anului trecut se vorbea despre o legătură între brazilian şi fata premierului. Revista Chi a scris că cei doi s-au cunoscut la o cină în decembrie, la care l-a invitat chiar fostul soţ al Barbarei, Giorgio Valaguzza! De-atunci, lucrurile au evoluat şi al zecelea gol reuşit de Pato la Verona ar putea fi, cu ajutorul viitoarei şefe a liderului din Serie A, un paşaport pentru revenirea brazilianului între titularii lui Allegri.


22 de milioane de euro a cheltuit AC Milan pentru a-l cumpăra pe Pato în 2007, cel mai scump transfer mondial al unui jucător minor
6 milioane de euro este salariul anual primit de atacantul rossonerilor, al doilea după Ibrahimovici
31 de meciuri a jucat ca titular Pato pentru Milan din cele 93 în care brazilianul a fost disponibil
57 de mii de euro este pensia alimentară pe care Pato trebuie s-o plătească lunar fostei sale soţii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.