Liga 1

Fanii pregătesc un miting împotriva lui Gigi Becali: "MM şi Duckadam nu au nici un cuvînt de spus în faţa patronului"

PROTEST,SUPORTERI STELISTI,STEAUA,MITING,SPORT

Articol de Cristian Otopeanu  —  miercuri, 23 februarie 2011

După ce în urmă cu o săptămîna ultraşii Stelei au vopsit gardul unei vile din pipera, lasîndu-i un mesaj explicit lui Gigi Becali: "LASĂ-NE GIGI", aceştia anunţă că protestele vor lua amploare.

Deşi se părea că odată cu venirea lui Mihai Stoica relaţia dintre suporteri şi conducerea clubului se va schimba, lucrurile au rămas la fel. Fanii sînt în continuare nemulţumiţi şi pregătesc un miting. Au solicitat deja Primăriei să le aprobe o manifestaţie, în aprilie, în faţa palatului lui Gigi Becali. Dacă se va aproba, mitingul de protest va avea loc pe data de 10, la ora 15:00.

Ce acuză suporterii prin vocea lui Costi Vasile, vicepreşedintele Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti: "Media de spectatori a scăzut şi spre finalul turului şi din ce în ce mai puţini oameni vor fi pe stadion. Lumea nu mai merge pe Ghencea fiindcă nu mai vrea să facă parte din ceea ce se petrece la club".

Acesta nu i-a menajat nici pe Mihai Stoica sau pe Helmtuh Duckadam despre care declară că nu au nicio putere de decizie la gruparea din Ghencea: "MM şi Duckadam sînt la Steaua, dar nu au nici un cuvînt de spus în faţa lui Gigi Becali. Noi, suporterii, sîntem convinşi de asta".

"Steaua are cei mai mulţi suporteri din România, cred că peste 60 la sută din totalul microbiştilor. Doar că românul nu are cultura mersului pe stadion"
Mihai Stoica, manager general Steaua

“În Ghencea nu vreau să fiu deranjat de nimeni, niciodată”
Gigi Becali, patron Steaua

1.000 de membri are Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.