Liga Campionilor

Gattuso: "Lipsea doar să mă trimită la închisoare!"

Suspendarea de 5 meciuri dictată împotriva lui de UEFA i se pare exagerată: "Lipsea doar să mă trimită la închisoare!".

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 23 februarie 2011

Suspendat 5 etape de UEFA, mijlocaşul lui Milan a dezvăluit ce l-a provocat să-l agreseze pe antrenorul secund al lui Tottenham în Champions League.


Gattuso nu mai e furios acum. Povesteşte exact ce s-a petrecut pe 15 februarie, la Milan - Tottenham (0-1), înainte să-l strîngă de gît pe Joe Jordan, antrenorul secund al britanicilor.

"Jordan m-a luat peste picior în timpul meciului, spunîndu-mi: «Hei, nu mai plonja atît, asta nu e piscină!». Apoi, la sfîrşit, şi-a scos ochelarii, provocator, parcă gata de bătaie. Urla la mine, mă înjura încontinuu. Numai «fuck» auzeam. Nu am mai lovit pe nimeni, însă acum a fost prea mult. Şi eu respect persoanele care mă respectă".

După ce l-a bruscat pe tehnician, "Bassong, un jucător de la Tottenham, a sărit şi mi-a zis: «You and me, pe tunel!» Şi am făcut «you and me», pentru că aveam experienţă în telefonie", a glumit mijlocaşul în vîrstă de 33 de ani: "Au avut noroc cei de la Tottenham că Ibrahimovici nu era lîngă mine în timpul confruntării cu Jordan. Nici astăzi nu s-ar fi terminat bătaia dacă s-ar fi implicat Zlatan".

Gattuso dezvăluie că "mi-ar fi plăcut să merg la retur, pe White Hart Lane, dar am fost sfătuit să nu o fac. Am înţeles că 47.000 de oameni mă aşteaptă să-mi dea o palmă, aşa că voi rămîne la Milano".

Realizează că "m-am făcut de rîs". Totuşi, suspendarea de 5 meciuri dictată împotriva lui de UEFA i se pare exagerată: "Lipsea doar să mă trimită la închisoare!".

VEZI AICI GESTUL LUI GATTUSO LA ADRESA LUI JOE JORDAN

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.