Campionate

Drogba şi Cech au dat fotbalul pe baschet

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 23 februarie 2011

Jucătorii lui Chelsea Londra, Didier Drogba şi Peter Cech, au lăsat mingea de fotbal pentru a se destinde la o şedinţă foto cu mingea de baschet, avînd ocazia să-şi demonstreze calităţile înainte de primul meci din NBA disputat în Europa, dintre New York Nets şi Toronto Raptors.

Atacantul ivorian şi cel mai bun jucător din Cehia în 2010 au îmbărcat tricourile echipei de baschet New Jersey NETS pentru a promova partidele de la începutul lunii martie.



Pe 4 şi 5 martie, NETS şi Raptors vor juca primele două meciuri din istoria sezonului regulat de NBA, în Europa, pe arena O2, din Londra.



"Sînt chiar un fan al baschetului pentru că îl practicam destul de mult în liceu. Am început să mă uit la meciuri datorită lui Michael Jordan, care a fost jucătorul meu preferat. În martie voi ţine cu New Jersey, cu siguranţă!", a spus Cech epntru ziarul The Sun.



Michael Jordan a fost motivul şi pentru care Drogba a pornit noua pasiune pentru baschet, cu cîţiva ani în urmă.



"Sunt un mare fare al baschetului şi obişnuiam să urmăresc meciurile lui Michael Jordan, cînd era în cea mai bună formă. Îmi place stilul de joc al celor de la New Jersey în acest moment şi îi voi susţine în meciul cu Toronto", a declarat Didier Drogba.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.