Liga 1

Copos pune presiune pe Lazăr: "E timpul să vedem cît de rapidist e căpitanul"

Costin Lazăr, stînga, în duel cu Artiom Karamian

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 februarie 2011

Patronul Rapidului s-a implicat în negocierile cu Lazăr şi încearcă să-l convingă pe acesta să accepte prelungirea angajamentului. "I-am făcut o ofertă, cred eu, de nerefuzat. Oricum, este ceasul în care vom vedea cît de rapidist este căpitanul echipei noastre!", a scris Copos pe blogul său.

Şeful din Grant a vorbit şi despre Bozovici: "Un mare jucător. Un om de caracter. Un om de echipă. O valoare, ca sportiv şi ca om. Sîntem un club privilegiat pentru faptul că avem ocazia de a colabora cu astfel de jucători. Bravo, Bozovici!".

George Copos mai speră încă să-l aducă pe Ioniţă în Giuleşti, chiar dacă Şumi a spus că nu-l vrea doar pînă la vară: "Facem mari eforturi pentru a-l avea alături de noi. Azi e ultima zi în care mai putem acţiona. Decizia finală aparţine antrenorului Şumudică".

Oferta pentru Lazăr se ridică la 630.000 de euro pe o perioadă de trei ani. Lazăr susţine că este mulţumit de sumă, dar ar vrea contract pe patru ani.

Bozovici poate cîştiga 540.000 de euro în trei ani dacă acceptă actuala ofertă a clubului din Grant. Impresarul muntenegreanului susţine însă că fundaşul stînga are o ofertă mai consistentă de la Partizan Belgrad, pe care o va alege dacă giuleştenii nu-şi îmbunătăţesc propunerea.


.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.