Liga 1

David Lopes e aproape şomer, dar va fi titular cu Steaua!

Lopes a jucat aproape gratis în cele 5 luni petrecute la Craiova

Articol de Augustin Roman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

David Lopes va evolua din primul minut cu Steaua, deşi săptămîna viitoare va fi declarat liber de contract de LPF

Din lipsă de soluţii, Nicolo Napoli e nevoit să mizeze mîine seară pe David Lopes (28 de ani), un fotbalist care, începînd de săptămîna viitoare, nu va mai fi jucătorul Ştiinţei. Italianul e obligat să mizeze pe stoperul brazilian pentru că Mădălin Ciucă e suspendat. Cealaltă variantă ar fi fost tînărul Costinel Gugu (18 ani), însă acesta nu a debutat încă în Liga 1, iar Napoli nu vrea să rişte cu el într-un derby cu Steaua.

Surse autorizate susţin că tehnicianul peninsular insistă pe lîngă Adrian Mititelu să-l convingă pe sud-american să continue în Bănie măcar pînă la vară. În funcţie şi de evoluţia pe care o va avea împotriva roş-albaştrilor, fotbalistul carioca ar putea primi o parte din restanţele financiare pentru a fi blocat în Bănie.

În urmă cu două săptmîni, Mititelu anunţa despărţirea de jucătorul venit liber în vara trecută: "Ne-am înţeles dinainte de a pleca în cantonamentul din Turcia să plece la o altă formaţie. Băiatul ne-a rugat să-i permitem să se antreneze cu restul lotului, iar noi l-am înţeles. Oricum, e clar, va părăsi echipa".


15.000 de euro lunar cîştigă Lopes la Craiova, însă e neplătit de trei luni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.