Liga 1

Şumudică îi răspunde lui Copos: "Banii din buget s-au dus pe cei 14 jucători veniţi"

Marius Şumudică vrea să ia campionatul cu Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 februarie 2011

Marius Şumudică a vorbit despre situaţia prin care trece Rapid şi spune că are planuri mari pentru această echipă în sezonul viitor dacă nu vor pleca jucători importanţi

 

Titlul este obiectivul lui Şumi pentru sezonul viitor: "Rapidul creşte ca echipă pe zi ce trece, iar dacă rămînem împreună şi sezonul viitor, promit că ne vom bate la titlu cu şanse reale", a spus antrenorul Rapidului la GSP TV. "Pentru acest sezon pot spune doar că nu mă gîndesc că echipa noastră nu va prinde un loc în cupele europene", a completat Şumudică.

După ce George Copos a spus că nu înţelege unde s-au dus banii clubului în acest an, Şumudică a ţinut să îi răspundă acestuia: "Nu ştiu de ce patronul spune că nu ştie pe ce s-au dus banii în acest sezon. Am luat 14 jucători şi nu au venit toţi liberi de contract sau fără salarii. Nu vreau să comentez mai mult".

"Maftei şi Pancu sînt rapidişti adevăraţi"

Şumi a vorbit despre transferul lui Maftei la CFR Cluj şi spune că se bucură că îl are pe Daniel Pancu în vestiar: "Pentru mine rapidistul adevărat nu îmbracă tricoul unei rivale. Pancu, Maftei sînt rapidişti adevăraţi că n-au acceptat să joace la Steaua sau Dinamo", a mai spus tehnicianul Rapidului.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.