Stranieri

Ce spune Victor Becali despre un nou contract al lui Chivu la Inter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 February 2011

Victor Becali, impresarul lui Cristi Chivu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru FcInterNews.it. în care a vorbit despre situaţia contractuală a căpitanului naţionalei.

Titular în premieră în meciul pierdut de Inter în faţa lui Bayern Munchen, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor, după ce a fost suspendat patru etape în urma incidentului din meciul cu Bari, Chivu a făcut un meci slab. Ziariştii de la Gazzetta dello Sport au scris că fundaşul român a avut o seară de coşmar.

Citeşte AICI despre gestul lui Chivu din partida cu Bari şi vezi VIDEO!

Impresarul insistă pe faptul că jucătorul român este apreciat de toată lumea la Inter şi că se simte foarte bine aici. "Are o relaţie excelentă cu toţi. Începînd cu preşedintele Moratti şi pînă la ultimul tînăr care se antrenează sub comanda lui Leonardo".

Becali a vorbit şi despre contractul lui Chivu care expiră anul viitor. "Chivu este fericit la Inter, unde a cîştigat tot ce se putea cîştiga şi unde a fost mereu un protagonist. În iunie va avea 31 de ani, dar toată lumea ştie valoare lui".

El mai spune că nu ştie nimic despre un nou contract, dar că mai mult ca sigur acest lucru se va discuta în vară: "Nu vreau să merg atît de departe, dar cred că în vară ne putem întîlni cu conducerea clubului. Vom vedea ce oferă clubul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.