Liga 1

Dragomir: "Dacă şefii lui Dinamo acceptau amînarea plăţii datoriei, ajungeau în faţa comisiilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 February 2011

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit la GSPTV despre anularea meciului dintre Pandurii Tg Jiu şi Oţelul Galaţi, din etapa a 19-a a Ligii 1. Oficialul LPF a declarat că, dacă şefii din Ştefan cel Mare ar fi acceptat să amîne plata datoriei cu o săptămînă, cazul ar fi fost rejudecat de comisii, din cauza suspiciunilor de blat.

"Cei de la Pandurii mi-au trimis o hîrtie prin care cer să se reprogrameze meciul, dar nu este posibil aşa ceva. Singura posibilitate ca să fie programaţi sau reprogramaţi era ca ei să-şi plătească datoriile în termenul legal. LPF nu mai are ce să facă, nu poate interveni în deciziile comisiilor jurisdicţionale.

Eu am vorbit cu Badea să-l primească pe domnul Condescu la discuţii, după ce preşedintele gorjenilor a avut un conflict cu Borcea. Eu mă consider prieten cu Marin Condescu, dar acum nu mai am cum să-l ajut. Greşeala lor a fost că nu au mai plătit judecata la TAS şi probabil, dacă ar fi făcut-o, ar mai fi avut o şansă. Dar dacă nu au plătit, TAS a decis ca Pandurii să plătească datoria către Dinamo, iar decizia e definitivă.

Nici mie nu-mi convine ce s-a întîmplat. Dacă Dinamo alegea să îi amîne cu o săptămînă, cazul se rejudeca la comisii, pentru că atunci se vedea şi din avion că este «un troc». Nici Marius Stan nu ştia speţa juridică a acestui caz", a spus Dumitru Dragomir la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.