Europa League

Hamsik e noul Claudiu Răducanu! :) Fanii lui Napoli au căzut din tribună la golul slovacului

Aşa arată bara care a cedat sub greutatea suporterilor napoletani

Articol de Viorel Crăciun  —  vineri, 25 februarie 2011

Suporterii napoletani s-au bucurat atît de tare alături de Marek Hamsik după ce slovacul a deschis scorul în faţa lui Villarreal încît au năvălit fără voia lor în teren.

Bara din faţa tribunei a cedat după ce aceştia s-au aplecat peste ea, iar cei 20-30 de fani au căzut de la o distanţă de un metru, majoritatea celor implicaţi acuzînd şocul nefericitei întîmplări.

Villarreal a revenit după golul lui Hamsik şi a întors scorul, cîştigînd cu 2-1 şi obţinînd astfel biletele pentru "optimi".

În 2004, fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu, a fost implicat într-un eveniment asemănător, pe vremea cînd evolua în Spania, la Espanyol Barcelona. După ce a marcat la debut pentru catalani în ultimul minut tot într-o partidă cu Villarreal :), "Clau-gol" s-a bucurat alături de suporterii lui Espanyol la finalul partidei, aruncîndu-le acestora tricoul de joc. Fanii s-au întins după preţiosul trofeu, aproximativ 50 de persoane fiind rănite după ce au căzut din tribună. Trei oameni au ajuns atunci la spital.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.