Liga 1

"Petricăăă, dă pe GSP! Pandurii - Oţelul v-a fost oferit sub forma unui liveTEXT amuzant şi interactiv

Dorinel Munteanu vs. Petre Grigoraş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 februarie 2011

Azi, liderul Ligii 1 ar fi trebuit să deschidă sezonul de primăvară, contra Pandurilor. Partida nu s-a jucat, pentru că LPF a decis să nu-i programeze pe gorjeni din cauza unor datorii. Dar dacă a fost o farsă şi, totuşi, s-a jucat? Pe GSP.RO ai urmărit liveTEXT posibilul meci Oţelul - Pandurii. Totul într-un registru relaxat şi amuzant, alături de voi! Am comentăm împreună, cu zîmbetul pe buze, Oţelul - Pandurii!

Nu sîntem Gabi Jugaru şi nici Daniel Buzdugan, dar neprogramarea Pandurilor la meciul cu Oţelul a fost o farsă.  LPF a anunţat azi că partida se va disputa la ora stabilită şi că nu va fi transmisa in direct de GSPTV.

Aceasta a fost însă LIVE text pe GSP.RO
OTELUL lui Dorinel Munteanu a început cu:
Brăneţ - Cojoc, Sârghi, Mişelăricu, Sipovic - Filip, Viglianti - Buş, Ibeh, Borbely  si Pena.

O formula agresiva, cu un mijloc foarte elastic. PANDURII a abordat partida într-o formulă total diferită, cu un mijloc nu chiar elastic, ci mai degrabă jartea, MARIN CONDESCU surprinzînd cu apariţia sa în spatele grătarelor încinse pe marginea terenului. 

D. Lazăr - Popete, Chiricheş, Cardoso, Neagu - Bãcilã, Nistor, Voiculeţ, Vranjes, C. Cristea - Lemnaru.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă uimitoare, delegată în urma unei decizii cu titlul extraordinar a CCA. La cele două tuşe au oficiat,  culmea, Ionică Serea şi Constantin Zotta, iar pe la centru a fluierat cu mîinile în buzunare Ion Danciu. Deşi retras din activitate, acesta din urmă a fost recomandat călduros de Adrian Porumboiu încă de acum 2 ani, într-o emisiune televizată: “Danciu măcar avea preţurile fixe, exista un mercurial. Atunci cînd primea darurile, el măcar te mai distra. Erai satisfăcut la urma, aducea un pic cu Dumitru Fărcaşu, crea o atmosferă”

Pentru Ionica Serea CCA a obţinut o dispensă specială din partea DNA şi a soţiei sale, despre care acesta, în 2006, spunea: "Soţia mea, alături de care am dormit în ultimii 12 ani, nu mă mai crede. Îmi vine să mă omor!"

Mai mult. "Nici mama mea care mi-a dat viaţă nu mă mai crede. A venit şi mi-a spus că m-am luat după Neţoiu", declara arbitrul după un meci Gloria Bistriţa - Steaua, în urma căruia a primit 16 etape de suspendare, după ce a greşit grav în defavoarea roş-albaştrilor.

Constantin Zotta a avut o singura rugaminte: să nu i se permită accesul lui Gino Iorgulescu în incinta stadionului. Atît. 
Aşadar, PE GSP.RO AM COMENTAT MECIUL ÎMPREUNĂ!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.