Liga 1

Rapidul a trecut de Unirea Urziceni prin golul lui Sabrin Sburlea

+9 Foto
Sburlea a fost cel mai periculos rapidist în startul meciului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 februarie 2011

După victoria Oţelului în faţa celor de la Pandurii la "masa verde", echipa antrenată de Marius Şumudică era obligată să cîştige pentru a rămîne în cursa pentru titlu.  Aproximativ 3000 de suporteri giuleşteni au luat loc în tribunele stadionului din Giuleşti, în ciuda condiţiilor foarte grele. Oficialii rapidişti au avut probleme şi cu gazonul, din cauza ninsorii abundente, şi s-au chinuit să cureţe suprafaţa de joc pînă la fluierul de start, fără prea mare succes însă.

Giuleştenii au început bine, dar ocaziile mai mari le-au aparţinut jucătorilor de la Unirea Urziceni. În minutul 13 al meciului dintre Rapid şi Unirea Urziceni, Raul Rusescu a scăpat singur spre poarta lui Dănuţ Coman, portarul rapidist a intrat prin alunecare si l-a doboarît pe atacantul Unirii, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Sburlea a fost cel mai activ jucător rapidist din prima repriză şi nu întîmplător a fost cel care a deschis scorul. În minutul 44, Bozovici a centrat în faţa porţii, Herea a deviat pînă la colegul său din atac, iar acesta a marcat cu un şut puternic la colţul scurt.

În partea a doua, elevii lui Marius Şumudică au pus stăpînire pe joc, iar Sburlea şi Ştefan Grigorie s-au întrecut în ratări. În partea a doua a intrat şi Daniel Pancu, primit cu aplauze de suporterii rapidişti. Fostul jucător al Vasluiului a avut şi cîteva ocazii bune de a marca, dar a fost oprit de fiecare dată de intervenţiile fundaşilor adverşi.

În final, Rapid s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul 3 în clasamentul provizoriu.

ECHIPELE DE START PENTRU MECIUL DIN ACEASTĂ SEARĂ
Rapid
Aşezare: 4-4-2
1. D. Coman - 81. Candido Costa, 4. Marcos Antonio, 23. M. Constantin, 19. Bozovici - 14. M. Roman, 13. Olberdam, 30. Spadacio, 11. S. Frunză - 10. Herea, 21. Sburlea
Antrenor: Marius Şumudică
Rezerve: 33. Bornescu, 6. Ezequias, 7. Cesinha, 8. N. Grigore, 20. Grigorie, 77. Pancu
Absenţi: Glauber, C. Lazăr, Cassio (suspendaţi), Rui Duarte (fugit de la echipă)

Urziceni
Aşezare: 4-1-4-1
1. G. Curcă - 20. Toşca, 16. E. Nicu, 4. Mera, 3. Senin - 8. Onicaş - 25. Pădureţu, 32. I. Apostol, 6. Muzac, Mustaţă - 14. Rusescu
Antrenor: Marian Pană
Rezerve: Cernea, V. Lupu, M. Ioniţă, Buţcă, Paul Tene, G. Marcu, Ad. Mihalcea
Absenţi: -

Arbitru: Radu Petrescu. Asistenţi: Andrei Constantinescu, Valentin Avram (toţi din Bucureşti).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.