Stranieri

Bruno îl critică pe atacantul Fiorentinei: "Mutu nu poate merge cu capul sus"

Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 februarie 2011

Fostul fundaş toscan crede că viaţa extrasportivă a influenţat prestaţia românului din teren. "Briliantul" ar putea fi rezervă în meciul de la Bari


Revenirea lui Mutu nu e privită cu ochi buni de Pasquale Bruno. Fostul fundaş de fier, care a jucat 18 meciuri pentru Fiorentina (acum în vîrstă de 48 de ani), îl atacă dur pe atacantul român pentru problemele create în afara gazonului: "E un fenomen, dar în fotbal trebuie să fim bărbaţi adevăraţi. Dacă te comporţi aşa cum a făcut-o Mutu în atîtea ocazii, nu poţi merge acasă cu fruntea sus în familie, la copii. Viaţa pe care o duce în afara casei s-a văzut şi în ceea ce a dat în teren, luînd în considerare rezultatele".

Altfel, atacantul Fiorentinei şi-ar putea pierde postul de titular în deplasarea de duminică, de la Bari. Mutu n-a luat parte ieri la miuţa din finalul antrenamentului, fiind menajat de Sinişa Mihajlovici, şi presa italiană avansează varianta ca românul, titular în ultimele 3 partide jucate în 7 zile, să iasă din echipă. Mai ales că în etapa trecută, la 0-0 cu Sampdoria, a fost printre cei mai slabi jucători.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.