Liga 1

Coman: "Titlul este un obiectiv realizabil, avem o echipă tehnică"

Dănuţ Coman a închis poarta Rapidului în meciul cu Urziceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 februarie 2011

Portarul Rapidului, Dănuţ Coman, s-a declarat extrem de fericit după victoria din meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-0, declarînd că echipa sa a demonstrat cît de puternică este, în ciuda condiţiilor nefavorabile. Goalkeeperul giuleştean nu a uitat să le mulţumească suporterilor, care l-au aclamat pe toată durata meciului.

"A fost un meci foarte greu, terenul a fost aproape impracticabil, dar ne dorim să cîştigăm fiecare meci, indiferent de condiţii. Sîntem extrem de fericiţi că am cîştigat, deşi terenul nu prea ne-a ajutat. Noi sîntem o echipă tehnică.

Le mulţumesc fanilor, ştiu că ţin la mine, aşa cum ţin şi eu la ei. Fără suporteri ne-ar fi foarte greu şi sper ca la finalul campionatului să ne bucurăm împreună pentru cîştigarea titlului. Este un obiectiv realizabil, ţinînd cont de valoarea echipei. Dacă vom avea linişte putem obţine rezultate cu această echipă.

Cred că Unirea va încurca multe echipe în acest retur. Va fi un retur de foc, dar sper ca noi să triumfăm la final", a spus Dănuţ Coman la finalul meciului, pentru GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.