Liga 1

Marian Pană: "Ei se bat la titlu, a cîştigat echipa mai bună"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 februarie 2011

Antrenorul celor de la Unirea Urziceni, Marian Pană, nu a fost dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi şi crede că sînt semne bune pentru returul care îi aşteaptă pe ialomiţeni.

 

"În ansamblu am făcut un joc bun, dar n-am obţinut nimic. Trebuia să avem mai mult curaj în prima repriză. Nu am dat spaţii Rapidului în prima parte. La Rusescu a fost o fază la limită, trebuie să o revăd. Nu vreau să fiu caraghios, să zic o chestie, fără să mă documentez. Şi chiar dacă trebuia eliminare la adversar, nu trebuie să ne cramponăm de asta, viaţa trebuie să continue", a explicat Pană.

Sabrin Sburlea a adus pentru giuleşteni prima victorie în cea de-a doua parte a sezonului, după ce a marcat în minutul 45 din colţul careului mic ialomiţean.

"Ne-a costat o neatenţie a apărării, dar victoria Rapidului este meritată. Pînă la urmă, a cîştigat echipa mai bună, care se bate la titlu, iar noi mergem mai departe, cu capul sus. Eu zic că avem şanse mari să scăpăm de retrogradare, e un colectiv bun la Urziceni", a spus în conferinţa de presă Marian Pană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.