Liga 1

Dragomir: "Rapid are şanse reale să ia titlul, iar Unirea va lua multe puncte în retur"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 februarie 2011

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat la Fanatik Show, pe DigiSport, meciul din Giuleşti, dintre Rapid şi Unirea Urziceni, apreciind jocul foarte bun al celor două echipe, în ciuda terenului foarte greu.

"Rapidul poată să ia titlul, a jucat foarte frumos astăzi, jucătorii au alergat extrem de mult ;i au p[rut destul de tehnici. M-a impresionat şi Unirea Urziceni, cum a revenit aceasă echipă cînd toată lumea credea că e terminată. O să cîştige multe meciuri în acest retur, vă asigur! ", a declarat Dumitru Dragomir.

Oficialul LPF a comentat şi faza din minutul 13, cînd ialomiţenii au cerut eliminarea lui Dănuţ Coman pentru o intervenţie la Raul Rusescu: "Din reluările TV cred că trebuia dictat fault, dar Coman nu merita mai mult de cartonaş galben, pentru că intervenţia sa a fost în lateralul, jucătorul ar fi putut continua cu uşurinţă faza".

Şeful Ligii a comentat şi starea terenurilor din ţară, decşarînd că etapa nu mai putea fi anulată, indiferent de starea vremii. "Nu puteam să mai amînăm această etapă. Noi ne-am luat după prognoze şi nu ne-a ieşit, dar nu mai avem nicio fereastră  ca să programăm această etapă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.