Liga 1

Vasile Şiman: "Nu e nicio diferenţă între Dinamo şi Sportul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 februarie 2011

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a comentat meciul pierdut de echipa sa pe teren propriu cu Dinamo, declarînd că nu a văzut diferenţe mari între jocul prestat de echipa sa şi cel prestat de dinamovişti. Oficialul "studenţilor" a declarat că are încredere în jucătorii săi că se pot salva de la retrogradare, deşi echipa din Regie are numai 10 puncte în acest sezon.

"Care e diferenţa dintre Dinamo şi Sportul? Vă spun eu că nu există diferenţă de valoare între echipe. Diferenţa din clasament este dată de deciziile arbitrilor. Cred că golul nostru a fost valabil, iar Dobre a ajuns la spital, trebuia să fie sancţionat portarul. Alte probleme de arbitraj nu au mai fost.

Dinamo a avut mai multe ocazii, dar nu meritam să pierdem. Şansele de a ne salva sînt la fel de mari ca înaintea acestui meci. Pînă nu sîntem retrogradaţi, vom lupta", a spus Vasile Şiman la televiziunea sportro.

Patronul Sportului a comentat şi schimbarea de generaţii de la Dinamo, spunînd că nu i se pare mare diferenţa dinter echipa din tur a "cîinilor" şi cea de astăzi. "Dinamo nu şi-a schimbat deloc stilul faţă de turul de campionat. E greu să mai spere la titlu, dar nu cred că e diferenţă între echipele din fruntea clasamentului", a mai declarat finanţatorul "studenţilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.