Liga 1

Dolha apără doar la echipa a doua » Andone: "Nu am nevoie de serviciile lui"

Zece meciuri a apărat Dolha poarta dinamoviştilor în sezonul 2010-2011, primind 13 goluri / Foto: Raed Krishan

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday, 27 February 2011

O întreagă discuţie s-a lansat înaintea meciului din Regie dintre Sportul Studenţesc şi Dinamo, în ceea ce priveşte titularizarea sau mai bine zis excluderea din lot a lui Ema Dolha de către antrenorul Ioan Andone.

La finalul partidei de ieri, Andone a discutat şi despre situaţia lui Dolha. "Am preferat să-l trimit la echipa a doua în meciul cu Chindia Tîrgovişte să apere acolo. Nu aveam nevoie de serviciile lui în meciul cu Sportul. L-am preferat pe Bălgrădean pentru că are şi un joc foarte bun de picior. Dolha o să revină probabil la echipă dacă va semna prelungirea, dar nu i se va asigura locul de titular, mai ales că vine după o accidentare", a precizat Ando.

Cu mai mulţi portari în stagiul de pregătire din Turcia, Andone a decis cu cîteva zile înainte de reluarea campionatului să renunţe şi la serviciile lui George Curcă. "Aţi văzut că am renunţat şi la Curcă pe care l-am trimis să apere pe Unirea Urziceni şi a făcut-o destul de bine, cu excepţia fazei din care a primit gol de la Sburlea. Dacă nu lua golul ăla era foarte bine pentru ei, dar şi pentru noi", a mai spus tehnicianul "cîinilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.