Campionate

Real Madrid s-a îndepărtat la şapte puncte de Barcelona » Mourinho dă vina pe LFP pentru semieşecul cu Deportivo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 februarie 2011

Real Madrid a terminat aseară la egalitate pe Riazor, în faţa echipei Deportivo La Coruna, şi s-a distanţat de liderul Barcelona. Cu toate că Ronaldo, Mesut Özil şi Benzema au avut şanse uriaşe de a înscrie, scorul a rămas alb la final. După partidă, Jose Mourinho a evitat să vorbească despre prestaţia jucătorilor blanco şi a îndreptat tunurile către cei care au programat meciurile în Primera. Madrilenii au fost nevoiţi să joace la patru zile distanţă după deplasarea de la Lyon, antrenorul portughez fiind de părere că jocul Realului a avut de suferit tocmai din cauza puţinelor zile de repaus.


"Nu ştiu ce s-ar fi întîmplat dacă am fi jucat duminică dar ar fi fost mai corect aşa. Jucătorii care se simt foarte obosiţi ar fi avut o zi în plus de odihnă, ar fi fost mai mult timp de pregătire a meciului. Calendarul competiţional este fixat de oameni care nu au habar, nu au idee ce au de făcut. Aceştia iau decizii după cum îi duce capul şi vor continua astfel dacă nimeni nu ia măsuri" a declarat după meci Mourinho.

Totuşi, directorul general al clubului madrilean, Jorge Valdano, consideră că echipa mai are şanse la titlu din moment ce în joc mai sînt 39 de puncte.

"Nimeni nu abandonează în februarie aşa că vom continua să ne luptăm pentru titlu şi poate avem noroc în următoarele meciuri. Echipa a jucat la intensitate maximă, ca de obicei, dar din păcate nu am reuşit să înscriem în poarta lui Aranzubia. Nu am fost destul de concentraţi în faţa porţii adverse şi, mai mult decît atît, am fost lipsiţi de şansă" a declarat fostul internaţional argentinian.

Clasamentul, etapele rămase şi ultimele rezultate din Primera Division le puteţi găsi aici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.