Liga 1

VIDEO » CFR Cluj a făcut numai egal la Buzău, cu Victoria Brăneşti: scor 1-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 februarie 2011

Campionii de la CFR Cluj au făcut un nou pas greşit, în meciul cu Victoria Brăneşti, de la Buzău. A fost 1-1 la finalul celor 90 de minute cu două goluri minunate.

Clujenii au avut probleme încă din debutul meciului, cînd Alin Minteuan a fost nevoit să treacă doar 10 jucători pe foaia de joc, prezenţa lui Peralta fiind pusă sub semnul întrebări. Argentinianul a intrat pînă la urmă ca titular şi în minutul 8 i-a dat o pasă perfectă lui Nicoară, fostul jucător al Victoriei Brăneşti, dar care a trimis slab în portar.

Gazdele au preluat apoi controlul partidei, iar Coman a deschis scorul cu un şut superb din marginea careului. Peste numai un minut, Avram a trimis în bară, cu un şut din afara suprafetei de pedeapsa.

La pauza, Alin Minteuan l-a trimis în teren şi pe grecul Kapetanos, care a schimbat faţa jocului pentru CFR-işti. Egalarea a venit de la Mureşan, care a prins un şut superb de la 30 de metri. Mijlocaşul a fost apoi eliminat pentru că l-a călcat intenţionat pe Dinu Todoran, în minutul 88.

În turul campionatului, scorul din partida directă a fost favorabil clujenilor , 2-0, golurile fiind marcate de Gabi Mureşan şi Dani.


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DIN TUR!

ECHIPELE DE START:
BRĂNEŞTI: Stoicescu- Maghici, Sg Bar, Marincău, Nicola - Fl Petre, Ispir, Novac, Avram - Todoran - C. Coman
Rezerve: Savu, B. Oprea, Zuluf, Poverlovici, Iacob, Simion, D. Popa

CFR CLUJ: Nuno Claro - Maftei, Cadu, I. Rada, Edimar - Mureşan, Peralta - Hora, Bastos, Nicoară - De Zerbi
Rezerve: Mincă, Panin, Kivuvu, Kapetanos, E. Kone, Batin, Nuno Diogo

Arbitru central: I. Kovacs
Asistenţi: Z. Szekely, R. Timar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.