Liga 1

Mediaşul a ieşit la atac: "Ne-au făcut cu arbitrii!"

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul general al Gazului, Ioan Horoba, şi căpitanul Cristi Todea îl acuză pe Robert Dumitru


Medieşenii au atacat dur arbitrajul, susţinînd că Poli a cîştigat cu ajutorul lui Robert Dumitru meciul de sîmbătă. "Am avut meciul în mînă, dar intervenţia arbitrilor a fost decisivă", a declarat Ioan Horoba. În minutul 20, Cisovsky a făcut un henţ clar, pentru care merita cartonaşul galben, infracţiune care a fost precedată de un fault. A luat pur şi simplu mingea cu mîna. Iar golul doi al timişorenilor a fost din ofsaid, precedat de un henţ. Nici "centralul" şi nici asistentul nu au văzut nimic!", a continuat oficialul Gazului.

"Trebuie să fim de două ori mai puternici ca să cîştigăm astfel de meciuri. Trebuie să înfruntăm atît adversarul, cît şi arbitrajul", a acuzat căpitanul Todea. "Toată maniera de arbitraj a fost favorabilă Timişoarei. Alexa a făcut 10 faulturi pînă să ia un galben, în vreme ce pe noi ne-a avertizat de la început. N-a fost doar faza cu Cisovsky. Tuşierii au făcut tot ce au putut să ajute Timişoara", a completat "Dulăul".


Inbox
»» Antrenorul Mediaşului nu şi-a menajat jucătorii. "Unii se cred încă în meciurile de pregătire. Am luat multe goluri, pe greşeli elementare", a spus tehnicianul.
»» Eric de Oliveira: "Îmi pare rău că nu am putut juca! Am vrut să revin, dar am forţat şi m-am accidentat".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.