Liga 1

Clujenii critică arbitrajul » Tunurile pe Tudor

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gabi Mureşan l-a făcut praf pe arbitrul bucureştean, după ce acesta l-a eliminat cu două minute înainte de final

Clujenii atacă din nou arbitrajul în meciurile în care pierd puncte vitale în lupta pentru titlu. După ce l-a iertat în mai multe rînduri de Gabi Mureşan, arbitrul Alexandru Tudor i-a arătat direct cartonaşul roşu mijlocaşului într-o fază în care acesta l-a călcat intenţionat pe picior pe Dinu Todoran. "Mai aveai puţin şi îi rupeai piciorul.Roşu direct! Fără discuţie", i-a spus "centralul" jucătorului clujean.

Ultimele minute ale partidei, Mureşan le-a petrecut în buza tunelului care ducea spre vestiare. "Mi-a dat roşu aiurea, ca să se afle-n treabă! Todoran urla pe teren şi se tăvălea, iar acum nu mai are nimic după ce m-a eliminat. Am intrat normal, jos, nu cum a zis Tudor că i-am rupt picioarele", a ţipat Gabi, gesticulînd nervos.

Maftei a sărit la tuşier
După fluierul de final, şi Vasile Maftei a criticat arbitrajul. "Aţi fost puşi să ne mitraliaţi! Aţi fluierat numai împotriva noastră şi n-aţi ridicat o dată steagul ălă pe atacul Brăneştiului!", i-a strigat fundaşul brigăzii de arbitri în zona vestiarelor. Maftei a fost calmat cu greu de restul colegilor, care l-au împins să intre mai repede în vestiar.

Trei absenţi cu Poli Timişoara de sîmbătă!
În vederea derby-ului cu Poli Timişoara de runda viitoare, Alin Minteuan a pierdut doi fotbalişti decisivi: mijlocaşul Gabi Mureşan, eliminat ieri, şi atacantul Pantelis Kapetanos, ajuns la al patrulea avertisment stagional, după ce în meciul cu ilfovenii a primit galben în urma unei simulări în careu. Grecul îşi programase oricum să plece la o clinică în străinătate, pentru a efectua un RMN la genunchiul operat recent. În plus, şi De Zerbi ar putea lipsi în partida de sîmbăta viitoare, după ce a ieşit accidentat la Buzău.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.