Campionate

Milan s-a distrat cu Napoli, scor 3-0 » Pato, decisiv

sursa: getty images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 February 2011

Brazilianul Pato a fost decisiv pentru AC Milan în meciul vedetă al etapei a 27-a din Serie A. Atacantul cariocas a participat la fiecare din cele 3 goluri marcate de "diavoli", iar diferenţa de pe tabelă ar fi putut fi chiar şi mai mare, dar portarul De Sanctis s-a opus în cîteva situaţii extrem de bune pentru milanezi.

Brazilianul de 21 de ani a ieşit prima oară la rampă în minutul 48, cînd l-a presat pe Aronica şi a obţinut un penalty după ce fundaşul lui Napoli a atins mingea cu mîna. Ibrahimovic a trasnformat cu oarecare emoţii lovitura de pedeapsă şi a deschis scorul pentru milanezi.

Eliminată din Europa de Villareal, Napoli nu a putut da o replică pe măsură şi, din minutul 77, s-a văzut condusă cu 2-0. Acelaşi Pato a construit excelent o acţiune pe partea stîngă, i-a trimis în faţa porţii lui Boateng, care a avut de îndeplinit o sarcină extrem de uşoară.

Pato şi-a încheiat o seară perfectă cu un gol superb, în minutul 79. Brazilianul a pornit o acţiune de la mijlocul terenului şi a şutat din marginea careului sub bară, fără şanse pentru nefericitul De Sanctis.

După victoria din această seară, AC Milan reface diferenţa de 5 puncte faţă de Inter, echipă ce a urcat pe locul 2 în Serie A. Napoli a căzut pe poziţia a treia, cu 52 de punct, avînd un punct mai puţin faţă de campioana din sezonul trecut.

 

Vezi AICI golurile partidei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.