Liga 1

Claudiu Niculescu, încă un an la "U" Cluj

Claudiu Niculescu a promis că îşi va încheia cariera la U Cluj

Articol de Dan Brie  —  marţi, 01 martie 2011

Atacantului Claudiu Niculescu i se va propune un nou contract în zilele următoare, o primă discuţie avînd loc deja în Antalya.


Claudiu Niculescu (34 de ani) îşi va încheia cariera de jucător la "U" Cluj, aşa cum, de altfel, a şi promis cînd a semnat, în vară, cu "şepcile roşii". Clau-gol a fost rezervă cu Braşovul, cînd a jucat numai pe final, timp de 10 minute. Fapt care a alimentat speculaţiile legate de o posibilă despărţire de jucător. Acesta are contract doar pînă în vară cu "U" Cluj, cu opţiune de prelungire. Patronul Florian Walter a anunţat însă că Niculescu va continua la Cluj.

"Am avut deja o discuţie despre prelungirea acordului. Am vorbit în Antalya. Între noi e suficient să vorbim, semnarea unui contract e doar o formalitate. Zvonurile care spun că ar pleca sînt prostii!", a afirmat patronul Florian Walter.

"Iar pe terenul care a fost la Alba Iulia, cum să joace? A fost mai bine că a fost doar rezervă", a adăugat boss-ul de la Cluj. Niculescu ar urma să semneze pentru cel puţin un an cu "şepcile roşii".

7 goluri a marcat în toamnă, pentru "U", Claudiu Niculescu, în 14 partide jucate

6, 43 a fost media notelor primite de Claudiu Niculescu în GSP, cea mai mare din lotul "şepcilor roşii"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.