Campionate

Lucescu, dorit şi de Beşiktaş: "Vorbim după meciul cu AS Roma"

Mircea Lucescu s-ar putea întoarce în Turcia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 01 martie 2011

Bernd Schuster nu mai este dorit la Beşiktaş. După investiţiile foarte mari în echipă şi aducerea unor jucători ca Simao, Guti, Almeida şi Quaresma, Beşiktaş are rezultate dezamăgitoare. "Vulturii negri" ocupă locul şase în campionat şi au fost eliminaţi din Europa League.

Deşi s-a vorbit de Rafa Benitez sau Daum, presa din Turcia scrie că Mircea Lucescu este principalul favorit să preia echipa de pe Inonu. Tehnicianul român nu a dat un răspuns clar pînă în acest moment.

"Contractul cu Şahtior expiră la sfîrşitul sezonului. În acest moment s-au investit 150 de milioane de euro în echipă. Mi-e greu să dau un răspuns acum. Vorbim după meciul cu AS Roma", a declarat Lucescu pentru cotidianul turc Fanatik.

FANII AU ÎNCREDERE ÎN LUCESCU
Într-un cotidian realizat pe site-ul celor de la Fanatik, 90% dintre cele aproximativ 63.000 de persoane care au votat cred că Mircea Lucescu ar avea succes la Beşiktaş

DORIT ŞI DE GALATA?
Lucescu se pare că este o variantă şi pentru banca tehnică a lui Galatasaray. Cotidianul Yeni Asir susţine că, în afara lui Terim, mai sînt două soluţii de luat în calcul pentru viitorul Galatei. Iar una dintre ele, alături de fostul selecţioner Mustafa Denizli, ar fi Mircea Lucescu, actualul antrenor al lui Şahtior Doneţk.

DOUĂ SEZOANE PE INONU
Mircea Lucescu a antrenat-o pe Beşiktaş două sezoane. Plecat de la Galatasaray după triumful în campionat, în sezonul 01/02, antrenorul român a mers la Beşiktaş, echipă cu care a avea să se cîştige titlul în sezonul următor, cînd clubul îşi sărbătorea centenarul, iar fanii "vulturilor negri" nu îl vor uita niciodată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.