Campionate

Real beneficiază de un turneu finanţat din bani publici » Madrilenii intră în Guvern!

Jucătorii lui Real vor purta pe tricouri sloganul "Visit Spain, visit Madrid"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Madrilenii vor încasa 3,3 milioane de euro de la Ministerul Turismului pentru a promova imaginea ţării



Dacă nu poate prelua puterea fotbalistică din mîinile Barcelonei, Real Madrid a reuşit să pătrundă la guvernare! Cabinetul Zapatero a provocat un scandal naţional după ce le-a făcut cadou "galacticilor" un contract de 3,3 milioane de euro. Ministerul Industriei şi Turismului a devenit sponsorul turneelor estivale din Asia pînă în 2013, perioadă în care albii vor promova oficial imaginea Spaniei în lume.

"Real e cel mai galonat club, are aproape 300 de milioane de suporteri şi va contribui la creşterea turismului nostru. Piaţa asiatică are un potenţial enorm şi vrem să-l valorificăm", a explicat Miguel Sebastian, ministrul industriei şi turismului.

Presa catalană a luat foc, acuzînd favorul făcut de Zapatero amicului Florentino Perez, preşedintele madrilenilor. "Real a devenit echipa Guvernului", a atacat "El Mundo Deportivo". Iar "Sport" a întărit: "Spania este în genunchi şi, pe de o parte, Guvernul ne cere să strîngem cureaua, invocînd criza, iar, pe de altă parte, aruncă banii pe Real".


Barca merge cu Shakira
Barcelona a replicat cu o lovitură de imagine. Celebra solistă columbiană Shakira va deveni ambasadoarea internaţională a catalanilor. Prin intermediul fundaţiei sale, noua iubită a stoperului Pique va colabora cu organizaţia umanitară patronată de FC Barcelona, pentru a construi două centre destinate copiilor abandonaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.