Liga 1

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu RMGC

Fanii campioanei nu sînt de acord cu parteneriatul cu Roşia Montană Gold Corporation

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 martie 2011

Mai mulţi suporteri ai campioanei au lansat o petiţie prin care contestă decizia asocierii imaginii clubului cu Roşia Montană Gold Corporation.


Decizia conducerii lui CFR de a semna un parteneriat cu Roşia Montană Gold Corporation a generat o polemică de proporţii pe www.gsp.ro şi pe www.cfrmania.ro. Site-ul dedicat echipei clujene a adunat peste 200 de comentarii la subiectul legat de acordul dintre CFR Cluj şi RMGC. Cei mai mulţi dintre suporteri nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni.

Fanii au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Acordul dintre CFR şi RMGC va fi oficializat astăzi, într-o conferinţă de presă la care vor participa preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, şi directorul general al RMGC, Dragoş Tănase.

FANII AU UMOR
"Păi din ştirea cu Minteuan înţeleg că CFR îşi asociază imaginea cu Roşia Montană SILVER Corporation, nu e vorba de cei cu cianurile"
userul deaduralex, după ce Minteuan a anunţat că noul obiectiv al echipei e locul al doilea

Nu e prima petiţie a fanilor clujeni
Fanii lui CFR nu se află la primul demers de acest fel. Suporterii "vişiniilor" au mai semnat o petiţie imediat după meciul favoriţilor de la Basel, din Liga Campionilor, prin care cereau demiterea antrenorului Sorin Cîrţu. Tehnicianul a spart atunci cu piciorul plexiglasul băncii de rezerve. 145 de semnături a adunat petiţia care cerea demiterea lui Cîrţu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.