Stranieri

"Chivu a fost la un pas de Milan în 2007"

Cristian Chivu

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday, 02 March 2011

Gazzetta dello Sport a dezvăluit cum putea ajunge căpitanul "naţionalei" la echipa lui Silvio Berlusconi. În vara zbuciumată a anului 2007, Chivu a avut destule oferte pentru a se transfera de la AS Roma.


Inclusiv de la Barcelona şi Real Madrid. Despre interesul pe care AC Milan l-a avut faţă de căpitanul "naţionalei" se ştiu mai puţine detalii însă.

Alberto Cerruti, jurnalistul Gazzettei dello Sport, a dezvăluit aseară, într-o intervenţie televizată la Sky, că fundaşul român s-a aflat foarte aproape să ajungă la marea rivală a lui Inter: "Se pare că acum Philippe va trece la Milan. Dar aceeaşi poveste a fost şi în 2007, imediat după finala Ligii de la Atena, cu Liverpool. Atît francezul, cît şi Chivu au fost în tratative avansate, dar pînă la urmă nu s-a mai perfectat nici una dintre mutări".

Cristi a semnat în august 2007 cu Inter, care l-a cumpărat pentru 16 milioane de euro plus fundaşul Andreolli, iar transferul s-a dovedit cît se poate de inspirat, românul cîştigînd aproape tot ceea ce era de cîştigat, mai puţin Supercupa Europei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.