Campionate

Mourinho a concediat "deşteptătorul"!

Mourinho face legea la Real Madrid, preşedintele Florentino Perez dîndu-i mînă liberă

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 02 martie 2011

Antrenorul portughez Jose Mourinho l-a tăiat din schema angajaţilor pe cel care era plătit să-i trezească pe jucători acasă sau în cantonament


Jose Mourinho începe să aibă tot mai multă putere la Real Madrid, aşa cum şi-a dorit. "The Special One" l-a convins pe preşedintele Florentino Perez să-i dea mînă liberă, cîştigînd astfel războiul cu directorul general Jorge Valdano. Cea mai recentă măsură luată de antrenorul portughez nu face decît să confirme acest lucru.

Mourinho a aflat recent că "galacticii" aveau un angajat doar ca să-i sune pe jucători dimineaţa. De ani de zile, un om era plătit special ca să-i trezească pe Cristiano Ronaldo, Casillas, Kaka şi ceilalţi, indiferent dacă aceştia se aflau acasă sau sînt în cantonament. Imediat cum a aflat, Jose s-a înfuriat teribil şi l-a dat afară pe loc.

Portughezul le-a explicat şefilor că nu era necesar un astfel de post în stafful "albilor": "Jucătorilor nu le trebuie ceas deşteptător, mai ales plătit. Sînt profesionişti, iau bani foarte mulţi şi e de datoria lor să se trezească la timp ca să nu întîrzie la pregătiri. Dacă nu reuşesc, primesc amenzi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.