Nationala

Ronaldo se retrage într-un amical contra României!

+1 Foto
Ronaldo şi-a anunţat retragerea în cadrul unei conferinţe de presă. Meciul amical cu România va fi ultima apariţie a brazilianului ca jucător

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday, 02 March 2011

Confederaţia braziliană a anunţat azi că cel mai bun marcator din istoria Mondialelor îi va înfrunta pe "tricolori" în amicalul de la Sao Paolo.


Selecţionata lui Răzvan Lucescu va avea onoarea de a evolua împotriva lui Ronaldo pe 7 iunie, pe stadionul "Pacaembu" din Sao Paolo. Potrivit O Globo, Confederaţia braziliană a confirmat că amicalul cu România va coincide cu partida de retragere din echipa naţională pentru atacantul de 34 de ani, care şi-a anunţat pe 14 februarie despărţirea de fotbal, printr-o emoţionantă conferinţă de presă.

Golgeter absolut al Cupei Mondiale, cu 15 reuşite, Ronnie a fost obligat să pună capăt unei cariere de 18 ani, din cauza tot mai deselor accidentări şi a faptului că nu putea slăbi. "Il Fenomeno" a mai explicat cu acelaşi prilej că suferea de hipotiroidie şi pentru a se trata avea nevoie de medicamente conţinînd substanţe considerate dopante.

Amicalul cu Brazilia se va disputa cu 4 zile înaintea celei de-a doua partide pe care România o va disputa în turneul din America de Sud. Pe 11 iunie, "tricolorii" vor înfrunta Columbia, probabil la Cali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.