Liga 1

Dinamo - Pandurii sigur. Pandurii - Oţelul posibil

Foto: Cristi Preda

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gorjenii au plătit datoria de 480.000 de euro către "cîini" şi meciul direct se va disputa mîine. Granzii Ligii 1 fac presiuni să se reprogrameze partida cu gălăţenii


Un lucru e cert: Dinamo - Pandurii se va disputa vineri, de la 20:30, în direct la Antena 1, întrucît oltenii au achitat aseară restanţa de 480.000 de euro. Granzii campionatului s-au aliat însă şi vor să se găsească o soluţie pentru ca şi partida Pandurii - Oţelul, cîştigată de moldoveni la "masa verde", să se dispute.

"Garantez că se va juca şi meciul ăsta. Trebuie să existe o portiţă să îndreptăm ce e nedrept şi cred că se poate reprograma. Poate chiar şi Comitetul Executiv al FRF să fie o soluţie", a zis Gigi Becali. "Nu se poate niciodată în viaţa asta să se dispute partida asta. Eu aş vrea, dar e imposibil! Nu există în regulament o asemenea posibilitate", l-a contrat Dumitru Dragomir la GSP TV.

Preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, continuă războiul cu Dinamo atît în civil, cît şi pe linie sportivă. Ieri, el a făcut memoriu la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, achitînd şi taxa în valoare de 24.000 de franci elveţieni.

"A fost un blat ordinar!"
Şeful Vasluiului, Adrian Porumboiu, e în continuare supărat că adversara directă în lupta pentru titlu, Oţelul, a luat 3 puncte la "masa verde" cu Pandurii: "Toată treaba a fost numai o vrăjeală ca să acopere o mare mizerie. Acest caz mi-a întărit convingerea că lucrurile sînt încă murdare în fotbalul românesc. De ce nu au plătit de săptămîna trecută şi acum s-a putut? Condescu e un impostor, dar din păcate nu se poate face nimic pentru că el a fost sprijinit de oameni importanţi în treaba asta. Vă spun eu că a fost un blat ordinar!".

Iancu se duce iar la TAS
Marian Iancu e decis să reclame "cazul Pandurii" la forurile europene şi vrea ca acesta să fie analizat de Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "O să vorbesc şi cu celelalte echipe să facem un demers la UEFA să informăm ce s-a întîmplat. Clasamentul este denaturat şi nu este normal ce se întîmplă", a zis boss-ul Timişoarei. 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.