Liga 1

A plecat Piţi, s-a întors Balaci: "Noi, foştii jucători, sîntem alături de echipă şi la greu!"

Articol de Alexandru Răducanu, Iulian Pavel  —  joi, 03 martie 2011

După ce, în semn de protest, a lipsit la toate meciurile de acasă ale Craiovei cu Victor Piţurcă antrenor, "Minunea blondă" a revenit în tribunele fostului "Central"


În urmă cu aproape 7 luni, Ilie Balaci s-a aşezat între suporterii olteni de la tribuna I pentru a asista la Craiova - Poli Timişoara. Refuzase să meargă la "oficială" din cauza unui diferend cu Adrian Mititelu.
De atunci n-a mai venit la nici un meci de acasă al Ştiinţei. Pînă la derby-ul cu Steaua de săptămîna trecută, cînd a luat loc din nou la una dintre lojele stadionului "Ion Oblemenco".

Ce s-a întîmplat? Totul e strîns legat de venirea lui Victor Piţurcă la echipă. Balaci şi-a jurat că nu mai calcă pe stadion cît Piţi e antrenor la Craiova! A fost scîrbit de faptul că înainte ca fostul selecţioner să fie înscăunat în Bănie, galeria i-a scandat numele acestuia. "Pe banca echipei se afla în acel moment un fost component al Craiovei Maxima, Aurică Ţicleanu, un om care chiar a făcut ceva pentru echipa asta. Mi s-a părut groaznic, o mare lipsă de respect, o jignire adusă celor din generaţia mea. A fost comandă, asta e clar! I s-a strigat numele lui Piţurcă, iar după două săptămîni a fost adus ca antrenor", spusese "Minunea blondă".

Balaci a declarat azi pentru GSP.ro: "M-a deranjat în primul rînd faptul că la meciul cu Poli Timişoara nişte neica-nimeni au strigat numele lui Piţurcă, iar antrenor era Ţicleanu. L-au jignit pe Aurică. Am revenit acum pentru a arăta că, noi, foştii jucători, sîntem alături de echipă şi în aceste momente grele"

6 meciuri a disputat Universitatea pe teren propriu în cele 7 luni cît Balaci n-a mai venit pe "Ion Oblemenco"







Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.