Nationala

N-a vrut cu noi! » Ronaldo îşi pregătea retragerea cu Olanda

Ronaldo, 34 de ani, a marcat 62 de goluri în 97 de meciuri la "naţionala" Braziliei Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Internaţionalii brazilieni n-au acceptat ca "Grăsuţul" să joace în testul contra batavilor, considerat foarte important. Şi atunci, a rămas amicalul cu "tricolorii", pe 7 iunie.


Mai întîi, Ronaldo ar fi dorit o retragere specială de la "naţională", la Rio, pe 7 iunie, împotriva campioanei mondiale Spania. Dar ibericii au refuzat.

Apoi, potrivit cotidianului Folha, "Fenomenul" le-a cerut oficialilor federaţiei să-şi ia adio de la Selecao şi de la publicul brazilian în amicalul cu Olanda: pe 4 iunie, la Goiania.

Numai că, în acel moment, s-au opus jucătorii. Internaţionalii, în frunte cu Lucio, Robinho, Maicon şi Julio Cesar, "n-au vrut ca Ronaldo să se retragă într-un meci atît de important, contra olandezilor, o revanşă după eşecul de la ultimul Mondial".

Şi, cum nu mai era decît o variantă înainte de Copa America, Ronnie a acceptat în cele din urmă să joace ultima sa partidă (45 de minute) în tricoul auriverde cu "tricolorii". Pe 7 iunie, la Sao Paulo, dar nu pe monumentalul Morumbi, 67.000 de locuri, ci pe Pacaembu, arena de 37.000 de locuri a lui Corinthians. Ultima echipă a "Grăsuţului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.