Tenis

Hănescu: "O să-l înving pe Monaco!"

Victor Hănescu e încrezător

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 martie 2011

Numărul unu din tabăra României promite un meci mare contra lui Juan Monaco

Aici poţi urmări liveTEXT de la ora 16:00 întîlnirea de Cupă Davis dintre Ungur şi Nalbandian, urmată de cea dintre Hănescu şi Monaco


Căpitanul nejucător al României a spus că Argentina este favortită în partida de Cupă Davis care debutează vineri la Parque Roca. "Normal că ei sînt favoriţi, joacă acasă, publicul îi poate duce departe, dar cred în echipa mea şi în jucători. Au munict foarte mult în ultimele săptămîni", a spus Andrei.

Primul care va juca azi este Adrian Ungur care-l va înfrunta pe David Nalbandian. "Nu-l cunosc mai deloc", a spus argentinianul. Ungur se afla la a patra patidă de Cupă Davis şi are pînă acum 2 victorii şi o înfrîngere. Pe Nalbandian îl chinuie de cîteva săptămîni o hernie inghinală. "În ultimele zile durerea a mai trecut, dar încă nu pot juca trei zile la rînd. Deocamdată o să joc vineri şi sper că nu o să mai fie nevoie să intru şi duminică. Să joci în Cupa Davis e ceva special şi nici un alt meci din circuit nu-ţi poate da astfel de senzaţii", a subliniat David.

Numărul unu al României, Victor Hănescu e pregătit pentru întîlnirea cu Juan Monaco. "O să-l înving pe Monaco, pentru asta am venit aici. M-am pregătit foarte bine şi sînt motivat. Pentru România e o onoare să joace în Grupa Mondială, dar nu ne putem mulţumi doar cu acest lucru", a spus Victor. Monaco şi Hănescu s-au întîlnit de două ori, iar scorul este 1-1. "Ştiu că voi juca împotriva jucătorului lor cu numărul unu şi meciul meu este unul hotărîtor. Dacă voi cîştiga vom face un pas mare spre sferturile de finală", a spus Pico.

Argentina-România
Parque Roca, Buenos Aires, Argentina
zgură
Vineri ora 16:00 (în direct TVR2)
David Nalbandian-Adrian Ungur
Juan Monaco-Victor Hănescu
Sîmbătă, ora 16:00 (în direct TVR2)
Juan Ignacio Chela/Eduardo Schwank-Victor Hănescu/Horia Tecău
Duminică ora 16:00 (în direct TVR2)
David Nalbandian-Victor Hănescu
Juan Monaco-Adrian Ungur

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.