Liga 1

Premieră în România » Andone a desfiinţat cantonamentele dinaintea meciurilor!

Ioan Andone a schimbat regulile la Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 04 martie 2011

Dinamo este prima echipă care a renunţat la cantonamente în 2011! Un dialog neaşteptat a avut loc aseară la baza de la Săftica, unde jucătorilor dinamovişti li s-a comunicat că au dreptul să aleagă dacă vor rămîne sau nu în cantonament.

După antrenament, Ioan Andone i-a strîns pe jucători şi i-a întrebat cum preferă să se desfăşoare ziua de vineri, cea a meciului cu Pandurii, de la ora 20:30.

"Care vreţi să rămîneţi în cantonament bine, care nu, am încredere în voi! Ştiu că sînteţi profesionişti şi sînteţi conştienţi de ceea ce se întîmplă. Puteţi merge acasă, să staţi cu familiile!"

Jucătorii s-au uitat întrebător către tehnician, încercînd să-şi dea seama dacă acesta vorbeşte serios. "Sigur se poate?"

Au primit confirmarea, din priviri, dar şi verbal. "Bineînţeles, am vorbit serios! Veniţi direct la stadion, cu două ore înainte de meci!".

Este o premieră pentru Dinamo, dar şi pentru România, jucătorii de la noi fiind obişnuiţi cu cel puţin o zi de cantonament înainte de meci. Totuşi, cîţiva dinamovişti au preferat să rămînă la Săftica peste noapte, printre aceştia şi duo-ul din centrul defensivei, Moţi-Grigore, dar şi Gabi Torje.

De celalaltă parte, jucătorii Pandurilor au sosit ieri în Capitală iar în această dimineaţă s-au plimbat prin mall Băneasa, unde au preferat să citească ziarele şi să se uite prin magazine pentru a se relaxa înainte de meciul de diseară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.