Liga 1

Oţelul - Vaslui, prima partidă care se va juca în nocturnă la Galaţi

Articol de Cătălin Popescu  —  Friday, 04 March 2011

Gălăţenii îşi inaugurează instalaţia de iluminare chiar împotriva marii rivale, FC Vaslui. Azi, la Galaţi se va ridica primul stîlp al nocturnei, urmînd ca pînă la finalul lunii aparatura să poate funcţiona. Oficialii clubului Oţelul, au anunţat deja la LPF că începînd din etapa a 24-a, care e programată pe 6 aprilie, vor putea evolua la lumina reflectoarelor.

Atunci, elevii lui Dorinel Munteanu se vor duela acasă cu formaţia lui Adrian Porumboiu. Acesta e în prezent cel mai mare contestatar al Oţelului pe care o acuză că a luat trei puncte nemeritate de la Pandurii. Oficialul moldovean l-a acuzat pe Marian Condescu de practici ilegale şi a spus că meciul cu liderul campionatului ar trebui reprogramat: "Condescu e un impostor. Totul a fost numai o «vrăjeală» ca să acopere blatul cu Oţelul! Declaraţiile lui din ultima săptămînă sînt probe suficiente pentru rejucarea meciului. Vă spun eu, e imposibil să iei un credit de jumătate de milion în numai 4 ore, oricît de multe legături ai avea. Astea sînt poveşti!".

Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, şi preşedintele Oţelului, Marius Stan, se află în conflict încă din 2004, cînd actualul gălăţean a părăsit-o pe Vaslui pentru a lucra la Poli Iaşi. În sezonul 2003-2004, Stan a ocupat funcţia de preşedinte a formaţiei patronate de Porumboiu, perioadă în care echipa a promovat în liga secundă.

În afara Oţelului, în acest moment în Liga 1 mai sînt 4 formaţii fără instalaţie de nocturnă: Sportul şi Tîrgu Mureş, echipe ce evoluează pe stadionul propriu, şi Brăneşti şi U Cluj, care îşi dispută momentan partidele de acasă la Buzău (stadionul are nocturnă), respectiv la Alba Iulia.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.