Tenis

Nalbandian: "Dacă eram într-un turneu ATP, abandonam în setul doi"

Nalbandian

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 martie 2011

Tenismanul argentinian Danid Nalbandian a declarat, vineri, după victoria din meciul cu Adrian Ungur, din turul I al Grupei Mondiale a Cupei Davis, că a avut dureri mari şi dacă ar fi fost un turneu ATP ar fi abandonat din al doilea set

"Dacă ar fi fost un turneu ATP, aş fi abandonat în al doilea set. Am încercat să fac tot ce mi-a stat în putere. M-am simţit rău. Am început normal, dar la finalul primului set a fost foarte rău. De fiecare dată când mă mişcam mă durea, am suferit tot meciul", a spus Nalbandian, care potrivit site-ului argentinian nu şi-a putut ţine lacrimile la finalul meciului cu Ungur.

Nalbandian a precizat că a avut noroc că a câştigat, având în vedere durerile pe care le-a avut: "Au început să mă doară aductorii şi alte părţi. Din fericire am câştigat, pentru ca Pico (n.r. - Juan Monaco) să joace liniştit".

Adrian Ungur (locul 183 ATP) a fost învins, vineri, la Buenos Aires, cu scorul de 6-3, 6-2, 5-7, 6-4, de jucătorul David Nalbandian (locul 19 ATP), astfel că reprezentatvia Argentinei conduce cu 1-0 în întâlnirea cu România, din turul I al Grupei Mondiale a Cupei Davis.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.