Liga 1

Lăcătuş vrea să joace cu Burdujan în locul lui Nicoliţă » Vezi echipele probabile

Lucian Burdujan

Articol de Dan Udrea  —  duminică, 06 martie 2011

Antrenorul Stelei se gîndeşte să joace diseară cu Burdujan titular în locul lui Nicoliţă ca mijlocaş dreapta

Iată cum ar putea arăta echipele de start pentru meciul din această seară:

STEAUA:
Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Burdujan, Ricardo, Marinescu, Tănase - Dică, Bilaşco

FC BRAŞOV:
Marc - Ad. Rusu, Gaucho, Oros, Cr. Ionescu - Martinovici - Viveiros, Ilyeş, Toloza, Chipciu - Hadnagy

"Echipa cîştigătoare" e o sintagmă pe care Lăcătuş nu o ia în considerare în orice situaţie. Chiar dacă a debutat cu dreptul în 2011, 1-0 la Craiova, antrenorul Stelei e tentat să facă o modificare în primul "11" faţă de partida din Bănie.

Lăcătuş se gîndeşte să-l treacă pe banca de rezerve pe Nicoliţă şi în locul acestuia să-l folosească din primul minut pe Lucian Burdujan, unul dintre jucătorii achiziţionaţi de Steaua în această pauză de iarnă. La antrenamentele premergătoare meciului cu FC Braşov, "Fiara" l-a folosit pe Burdujan în mai multe meciuri-şcoală ca mijlocaş dreapta, lăsîndu-l pe Bănel în echipa rezervelor.
O decizie finală în privinţa titularizării lui Burdujan va fi luată chiar azi, singurul lucru care l-ar putea împiedica pe Lăcătuş să facă rocada Bănel-Burdujan fiind faptul că fostul atacant al Vasluiului nu a făcut pregătirea de iarnă cu echipa şi nu poate duce 90 de minute.


Şi la Vaslui tot mijlocaş dreapta
Lăcătuş l-a mai avut elev pe Burdujan la Vaslui în sezonul trecut. Şi atunci, l-a folosit numai ca mijlocaş în banda dreaptă. Burdujan, cu Lăcătuş antrenor, a jucat 18 partide şi a marcat 4 goluri.

15 minute a jucat Burdujan în prima etapă din 2011 în tricoul Stelei în deplasarea de la Craiova, cînd a evoluat mijlocaş stînga

Steaua - FC Braşov se joacă astăzi, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.