Liga 1

Subotici are planuri mari în Liga 1: "Eu sînt golgeterul sîrb!"

În 90 de minute jucate cu Steaua, Subotici şi-a creat o ocazie de a înscrie, în repriza a doua, cînd a şutat imprecis din careu

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bosniaco-elveţian în buletin, vîrful Danijel Subotici vrea să ajungă la "naţionala Serbiei" şi promite minimum 10 goluri pînă la finalul campionatului



Danijel Subotici, atacantul de 22 de ani care a intrat direct titular cu Steaua, se prezintă cu tupeu. "Nu mă comparaţi cu Nikola Zigici, el e bun la cap şi cam atît! La cei doi metri ai lui, nu putea fi prea tehnic. Eu sînt un pic mai scund decît el, sîntem foarte diferiţi", a spus fostul fotbalist al lui Portsmouth, conform ziarului craiovean Ediţie Specială.

"Dina", cum l-au botezat suporterii pentru că şi-a ales echipamentul cu numărul 20 al atacantului care în acest moment e în litigiu cu Ştiinţa, are ca obiectiv să prindă "naţionala" Serbiei din tricoul Universităţii. "Sînt conştient că am fost adus aici ca să dau cît mai multe goluri, nu pentru că aş arăta bine, şi asta o să şi fac. Mi-am propus să înscriu de minimum zece ori pînă la finalul sezonului. Sînt bosniaco-elveţian doar în acte. Sînt sîrb în simţiri, îmi doresc să ajung să joc pentru Serbia", a declarat Subotici.

Universitatea a rămas în iarnă fără cei mai buni trei marcatori ai ei din tur: Piţurcă jr., Wobay şi Dina, fiecare cu cîte 4 goluri date.


6 partide pentru selecţionata Elveţiei Under 19 a bifat Subotici, fără a marca vreun gol


"E vital să învingem"
Tehnicianul Nicolo Napoli spune că partida de luni, cu Victoria Brăneşti, e crucială în lupta pentru evitarea retrogradării: "Ne aşteaptă un meci greu împotriva unei echipe care aleargă foarte mult şi care face presing tot timpul. Am pierdut cu Steaua nemeritat, acum sîntem obligaţi să cîştigăm cu Brăneşti, o partidă de şase puncte. Consider că este vital acest joc".

"S-a dus spiritul Craiovei"
Fost preşedinte al Ştiinţei în anii '90, Ion Crăciunescu deplînge situaţia în care a ajuns echipa din Bănie. "Am observat că nu mai există acel spirit de dăruire extraordinară la jucătorii Craiovei. Mititelu a făcut şi lucruri bune, dar şi gafe impardonabile. Universitatea a ajuns acum să aibă emoţii cu o echipă sătească, ce trist!", a afirmat fostul arbitru, conform ziarului Gazeta de Sud.


Inbox:
- Napoli: "Cu Brăneşti vor lipsi Dănănae, Lopes şi Ciucă, toţi suspendaţi, dar nu-mi fac probleme, am cu cine să-i înlocuiesc. Băieţii sînt pregătiţi să învingă".
- Aurică Beldeanu a împlinit ieri 60 de ani. "Îmi doresc ca Universitatea să treacă peste toate necazurile şi la anul să se bată pentru un loc de Europa", a afirmat fosta mare glorie a Craiovei.
- Chiar şi cu schimbările masive din iarnă la nivelul jucătorilor, Craiova a rămas formaţia din Liga 1 cu cea mai scăzută medie de vîrstă a lotului, 23,8 ani. La polul opus se situează FC Braşov, cu o medie de 28,3 ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.